Maas cleaning & facility

Wie is de drijvende kracht achter Maas cleaning & facility? Eigenaresse Angelique Maas richtte Maas cleaning & facility op vanuit een familiebedrijf.

"Al vroeg maakte ik kennis met de schoonmaakbranche. Op mijn 22e mocht ik in het familiebedrijf van mijn vader meekijken en alle aspecten van de schoonmaakbranche beleven. Na een aantal maanden meegelopen te hebben en eigen taken toebedeeld te hebben gekregen was ik besmet geraakt met de passie van de schoonmaakbranche. Daarom werkte ik vele jaren mee in het familiebedrijf. Ik kwam graag op de werkvloer en hielp een handje mee! Ik kwam bij de leveranciers en zat zelfs bij grote onderhandelingen aan tafel. In 2008  heb ik uiteindelijk besloten het familiebedrijf te verlaten en kennis op te doen bij andere werkgevers. Ik heb in die jaren veel geleerd, maar merkte ook dat ik er niet gelukkig van werd. De schoonmaakbranche bleef me toch boeien. Daarom startte ik mijn eigen onderneming Maas cleaning & facility!"

"Door mijn jarenlange ervaring had ik voordelen als startende ondernemer en heb ik een vliegende start gehad. Ik weet hoe belangrijk het is om een goede club mensen te verzamelen, want daar staat of valt een bedrijf mee! Maas cleaning & facility vindt daarom oprechte aandacht voor zowel de klant als de medewerker erg belangrijk. Met oog voor de talenten en ontwikkeling van mijn medewerkers zijn zij bereid net dat stapje extra te zetten voor een perfect resultaat! Onze focus ligt op maatwerk, servicegerichtheid en continuïteit. We willen de beste kwaliteit en efficiëntie bieden voor onze klanten, door mee te denken en onze diensten te blijven optimaliseren. Bovendien evalueren we regelmatig met onze eigen methodiek en scoren we daarmee hoog op de goede communicatie in onze organisatie. Iets om trots op te zijn!

Duurzaamheid is hierin belangrijk. Niet voor niets kozen we voor de groene kleur in ons logo, we werken zoveel mogelijk groen en duurzaam. Door middel van duurzame sanitaire hygienelijnen, milieuvriendelijke bedrijfskleding en gebruik van recyclebare en circulaire producten. Tevens werken we met ecologische reinigingsmiddelen of kan men kiezen voor  Pro-biotische producten of Smart-cleaning."

Bent u op zoek naar een totaalpakket van facilitaire dienstverlening of enkel naar schoonmaak?
Geen probleem, wij verzorgen het voor u! 

Onze missie

"Maas cleaning & facility wil men een schone en leefbare omgeving bieden om in te werken, leren, eten of recreëren. Met oprechte aandacht voor de klant ligt de focus op maatwerk, servicegerichtheid en continuïteit. Bovendien wenst zij een gezonde werkgever te zijn met oog voor haar medewerkers, zodat zij graag net dat stapje extra zetten voor een perfect resultaat!"

Dit wordt gedaan door een ruim pakket van zowel schoonmaak- als facilitaire diensten aan te bieden en de beste kwaliteit te leveren, uitgevoerd volgens heldere afspraken en bewezen korte communicatielijnen. Door oprecht luisteren en meedenken in (innovatieve) mogelijkheden is zij betrokken en kunnen diensten geoptimaliseerd worden naar de wensen en behoeften van klanten.
 
Maas cleaning & facility investeert in de ontwikkeling van medewerkers. Met een breed takenpakket, aandacht voor hun talent en ruimte voor zelfstandigheid worden medewerkers verzameld die zich verantwoordelijk voelen voor het resultaat en met plezier aan het werk zijn. Zo hebben we echte aanpakkers met een glimlach in huis!

Voor meer informatie, neem contact met me op!

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten